Online voedingsadvies

Online voedingsadvies

Wil je voedingsadvies wanneer en waar jou het beste uitkomt? Of wil je kosten besparen door online coaching? Dan is online voedingsadvies een goede mogelijkheid om naar een strak en fit lichaam toe te werken. Bij dit traject vindt de intake online plaats en legt het advies minder nadruk op het hormonaal niveau.

Werkwijze

Voor online voedingsadvies bepalen we eerst je doelen en bespreken je valkuilen. Op basis daarvan krijg je een eetschema, richtlijnen en een boodschappenlijst. Wekelijks stuur je een voedingsdagboek waarin je bijhoudt wat je gedurende de week eet. Iedere maand hebben we een online coachingsgesprek waarin we de voortgang bespreken. Op basis van het voedingsdagboek en het maandelijkse gesprek sturen we je bij en krijg je een aangepast voedingsadvies om zo naar je gestelde doelen toe te werken.

Verschil met face-to-face voedingsadvies

Net als bij face-to-face voedingsadvies krijg je testresultaten, richtlijnen voor gezonde voeding en een boodschappenlijst. Het verschil is dat bij online voedingsadvies minder nadruk legt op de hormoonhuishouding, aangezien we geen grondige anamnese kunnen afnemen. De ervaring leert dat vrijwel iedere online deelnemer goed resultaat boekt.

Kosten

De kosten voor online voedingsadvies bedragen in totaal €150 voor 3 maanden. Je kunt dit abonnement aanschaffen via de pagina Kosten. Wil je meer informatie hebben of weten of het voor jou ook werkt? Neem dan contact op via gamze@iloveworkingout.nl.

COPYRIGHT © 2016 BOOTCAMP FOR HER - DESIGNED WITH LOVE