Voedingsadvies

Voedingsadvies

Iedereen is anders en dat is het uitgangspunt van onze manier van coaching. Voor het voedingsadvies beginnen we met een uitgebreide intake waarbij we je gewicht en centimeters opmeten. Ook nemen we een hormonale anamnese af volgens de richtlijnen van de Hormoonfactor en bespreken je voedingsdagboek. Nadat we je doel concreet hebben geformuleerd, gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Daarmee kan je je voedingspatroon aanpassen en op weg naar een strak en gezond lichaam.

Focus

Bij I love working out begeleiden we je niet alleen naar een gezond lichaam, we geven je ook inzicht hoe voeding je lichaam beïnvloedt. Met dit voedingsadvies word je een goeroe op het gebied van gezond eten en maak je verstandigere keuzes. Omdat je bewuster omgaat met eten, is het ook makkelijker om het gezonde voedingspatroon vast te houden.

Stappenplan

  1. Metingen en voedingsdagboek bespreken
  2. Doelen formuleren
  3. Plan van aanpak
  4. Wekelijkse coaching per e-mail op basis van voedingsdagboek en resultaten
  5. Bijsturing waar nodig

Wekelijkse coaching

Om je te coachen naar een gezond voedingspatroon, mail je wekelijks je voedingsdagboek waarin je bijhoudt wat je gegeten hebt. Je coach kijkt of je resultaten in lijn ligt met het voorgeschreven voedingsadvies en waar aanpassingen nodig zijn. Je krijgt feedback over je voortgang en er is ruimte voor vragen van jou aan je coach.

Bijsturing voedingsadvies

Elke 4 tot 6 weken herhalen we de face-to-face meeting om de voortgang te bespreken. Je gewicht en centimeters worden opgemeten om zo het verschil te bekijken ten opzichte van de vorige face-to-face meeting. We kijken waar het voedingsadvies bijgestuurd kan worden om zo in lijn te blijven met de beoogde doelstellingen. Na elk gesprek ontvang je het volgende:

  • De testresultaten
  • Voedingsadvies
  • Eetschema
  • Boodschappenlijst

Kosten

Wil je met gericht voedingsadvies op weg naar een gezonde leefwijze? Neem dan direct contact op! De eerste intake is €150 en de vervolggesprekken zijn €50 per keer. De intake duurt ongeveer 1,5-2 uur en de vervolg gesprekken ongeveer een uur.

COPYRIGHT © 2016 BOOTCAMP FOR HER - DESIGNED WITH LOVE