OVER ONS

OVER ONS

Bootcamp for her is ontwikkeld vanuit de visie ‘what women want’. We leveren binnen onze training niet in op intensiteit maar hebben een full body workout ontwikkeld met de nadruk op billen, benen en buik. Bij ons geen duo oefeningen, klimmen of klauteren, wel commitment, hard trainen en zweten met respect voor de power van een vrouw en haar comfort zone.*

Desondanks is er binnen de workouts ook tijd voor techniek en om op adem te komen (afhankelijk van het niveau wordt er meer om minder tijd aan besteed). Zo train je niet alleen veiliger maar vooral ook effectiever. En dat is misschien nog wel het grootste verschil tussen ILWO en de rest.

Voor mensen die meer willen of al sporten hebben we ook online voedingsbegeleiding. Geen gestandaardiseerde diëten en termen als lifestyle change, maar persoonlijke begeleiding waarin je de juiste tools krijgt aangereikt op basis van wat bij jou past.

Wij hopen dat we onze passie voor sport en gezondheid op een positieve manier bij je hebben kunnen overbrengen en je naar aanleiding hiervan zin hebt om meteen aan de slag te gaan. Bij vragen kan je ons natuurlijk altijd mailen. Hopelijk tot snel!

Arvid en Gamze.

 

COPYRIGHT © 2016 BOOTCAMP FOR HER - DESIGNED WITH LOVE